Pe imaginile suprinse in noaptea de 27 ianuarie intr-un club din Iasi se vede cum spiritele se-ncing deodata. Un individ l-ar fi lovit pe politist  chiar in fata iubitei sale. Fata intervine, incercand sa "stinga" scandalul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Vizibil nervos, politistul isi ia iubita si se duc spre garderoba in jurul orei 4 si jumatate dimineata. Atunci izbucneste un nou scandal intre omul legii si un alt barbat, pe care-l loveste cu piciorul si apoi cu pumnii.

Clientii din club il tin pe politist si incearca sa-l calmeze. Cateva ore mai tarziu, omul legii este injunghiat in fata spitalului de individul pe care-l lovise la club.

Imaginile din noaptea scandalului, care au iesit abia acum la iveala, rastoarna  intregul caz. Initial, se credea ca politistul n-a lovit pe nimeni in club, si ca ar fi fost injunghiat fara un motiv clar. Barbatul care l-a atacat cu un cutit  a fost arestat luna trecuta si este cercetat pentru tentativa de omor. Si-a scos si el certificat medico-legal ,dupa ce a fost batut de politist in club.

Avocatii sai vor depune o plangere penala impotriva politistului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si