Nu stim daca si-a lustruit pantofii sau doar a vrut sa plece acasa cu un suvenir, un lucru este cert: primarul din Mihaesti, judetul Valcea a furat dispozitivul de lustruit pantofi din hotel.

L-a trimis inapoi prin curier dupa ce imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost difuzate in exclusivitate la Stirile Kanal D.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Primarul a fost in vizita la Baile Felix in urma cu doua saptamani, dar a trimis inapoi peria electrica abia astazi, la doua zile dupa ce reprezentantii hotelului i-au transmis ca vor depune o plangere la politie daca nu returneaza aparatul de lustruit pantofi

Culmea este ca edilul venise in statiunea balneara nu la relaxare, ci ca sa partipe la un curs despre… combaterea coruptiei in institutiile publice. Initial, angajatii hotelului au crezut ca peria a fost dusa la reparat. Totul, pana cand s-au uitat pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere. In imagini se vede cum Constantin Barzageanu scoate din priza aparatul de lustruit pantofii, il ia in brate si urca cu el in lift. Contactat de reporterii Kanal D, primarul a pretins ca e vorba despre o gluma proasta.

Aparatul de lustruit pantofii costa aproximativ 500 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si