Informatia potrivit careia proprietarul autoturismului Audi cu numar anti-PSD ar putea fi subiectul unui dosar penal deschis de politistii din Craiova a fost infirmata de catre oficialii institutiei.

Proprietarului deja celebrei masini Audi inmatriculata in Suedia cu numarul preferential "MUIEPSD" a ajuns vineri, 27 iuliue, in Craiova. soferul a parcat in fata Primariei Craiova, a platit taxa de parcare, apoi a inceput sa faca filmulete pe care le-a postat pe retelele de socializare.  

"Cea mai cautata masina din Romania este aici, in Craiova. Tocmai ce am fost somat de Politia Locala sa ocup doar un loc de parcare. Carmen Dan a pus un intreg arsenal sa opreasca aceasta masina, iar acum este in Craiova", a spus soferul pe o retea de socializare.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Pe de alta parte, in cursul zilei de sambata, 28 iulie, un site local din Craiova a publicat un articol cu titlul "S-a terminat cu haiducia! Numerele controversate ale masinii care a facut turul Romaniei intra sub incidenta legii romanesti.

Politistii doljeni, primii care ii intocmesc dosar penal".    Informatia, care a fost preluata ulterior si in presa centrala, este infirmata de oficialii Politiei Craiova. Actele soferului cu pricina au fost intr-adevar verificate de politisti craioveni.

Conform mai multor surse judiciare, politistii craioveni au verificat inclusiv in baza de date a autoritatilor suedeze daca autoturismul are inregistrat numarul de inmatriculare respectiv. Imediat dupa ce au primit confirmarea, soferul a fost lasat sa plece fara sa se ia vreo masura impotriva sa.

" Proprietarul masinii la care faceti referire nu a fost nici amendat si nici s-a intocmit pe numele sau un dosar de urmarire penala", a declarat Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant al IPJ Dolj.

Sursa: adevarul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si