Ies la iveală noi informații cu privire la relația dintre Andreea și Mirel. Tânăra despre care s-a scris că a fost ucisă de iubitul ei nu ar fi fost într-o relație amoroasă cu acesta. Așadar, cei doi ar fi fost doar amici.

În schimb, tânăra ar fi fost prietenă cu sora ucigașului și așa ar fi ajuns să îl cunoască. 

Mirel ar fi făcut o obsesie pentru Andreea

Andreea era foarte apropiată de părinții ei, însă aceștia nu îl cunoșteau pe Mirel Dragomir sau cel puțin nu ca fiind iubitul ei. Scenariul luat în calcul de apropiații Andreei este cel în care tânăra l-ar fi refuzat pe Mirel, care ar fi făcut o obsesie pentru ea și își dorea mai mult decât o simplă prietenie cu aceasta.

În urma repetatelor refuzuri, tânărul s-ar fi simțit rănit și ar fi ajuns într-un stadiu exagerat de gelozie și furie, aspecte care au condus către moartea violentă a tinerei studente. 

mirel dragomir

Mirel Dragomir a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rezultatele raportului IML în cazul studentei din Timișoara, ucisă de iubitul ei, scot la iveală o cruzime de nedescris. Ce s-a întâmplat cu Andreea, în ultimele clipe de viață?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Era o fată cuminte, stătea numai cu nasul în cărți, pe primul loc era facultatea, nu ieșea nicăieri, ea chiar voia să facă ceva în viață, avea numai 10 pe linie. Părerea mea este că acest individ făcuse o obsesie pentru ea, voia mai mult de la ea, dar a văzut că Andreea nu este de acord și a făcut ce a făcut. Noi, apropiații, suntem în stare de șoc”

, a declarat una dintre rudele Andreei pentru Gândul.

Părinții Andreei nu îl mai văzuseră pe Mirel înainte de tragedie

Ruda Andreei a mai menționat că tânăra le spunea părinților totul, iar tatăl ei știa despre Mirel că este doar un prieten și nimic mai mult. Totodată, aceasta a mai spus și că părinții fetei nu l-au cunoscut niciodată și nici nu l-au văzut, până la tragedia cumplită.

Totul a decurs normal până într-o zi când tatăl tinerei și-a dat seama că ceva grav se întâmplase. 

„Când venea în weekend acasă, mereu îi dădea mesaj tatălui ei că a urcat în microbuz și apoi că trebuie să ajungă, ca el s-o aștepte. Vineri nu a primit niciun semn de la ea și a știut că s-a întâmplat ceva”, a mai specificat ruda Andreei pentru sursa citată anterior.

andreea morega

Andreea Morega ar fi fost prietenă cu sora ucigașului și așa ar fi ajuns să îl cunoască. 

[Sursa foto: Facebook]

Andreea era prietenă bună cu sora lui Mirel

Scena cumplită în care Andreea zăcea fără viață într-un apartament din Timișoara a fost descoperită vineri seara, de sora criminalului și de una dintre prietenele acesteia. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cele două ar fi găsit-o pe Andreea într-o baltă de sânge, având părul înfășurat în jurul gâtului. Conform medicilor legiști, tânăra ar fi murit în urma unei hemoragii interne, după ce primise nu mai puțin de 30 de lovituri de cuțit, majoritatea în zona gâtului. Una dintre lovituri ar fi fost în zona toracelui, potrivit sursei menționate anterior, iar aceasta din urmă i-ar fi cauzat tinerei decesul.

Citește și: Mirel a recunoscut că el i-a luat viața Andreei. Din gelozie, iubitul tinerei i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit: "A omorât-o, singura fată pe care o aveam, singura"

Mirel Dragomir, în vârstă de 23 de ani, era student la Facultatea de Medicină la care era și Andreea, dar studia și Teologia. Acesta și-a recunoscut faptele atunci când a fost reținut de polițiști, iar la prima vedere, autoritățile au văzut pe fața sa zgârieturi, ceea ce înseamnă că Andreea a încercat să se salveze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si