Adevarul este intotdeauna la mijloc! Dupa ce acest individ a fost surprins in timp ce lovea cu pumnii si cu o bata masina unui alt sofer cu care facuse accident, acum lucrurile iau o intorsatura neasteptata! In imaginile filmate de agresor, se vede ca cel care a pornit scandalul e chiar soferul care se dadea victima!

-Mergeti asa, fara semnalizare? Fara semnalizare, fara nimic? Bai baiatule, vrei sa te bat? Zi, vrei sa te bat? Du-te in**** mea!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Amenintat in repetate randuri si injurat ca la usa cortului, tanarul n-a avut, initial, nicio reactie violenta. Dupa un schimb de replici, soferul artagos s-a dat jos din masina si l-a lovit.

-A semnalizat, de ce minti? CIne a semnalizat, doamna? De ce ai intrat in mine? De ce n-ati semnalizat? pleaca de aici, ca te bat! Pleaca, ma!

Abia dupa aceste scene, tanarul a inceput sa dea pumni in masina, apoi a vrut sa-l sperie pe batranul scandalagiu cu o bata.

O bataie a izbucnit si aseara, pe un bulevard intens circulat din Constanta. Un sofer baut a dat buzna peste un taximetrist, la semafor,  pentru ca acesta i-ar fi taiat fata.  

- Mi-a deschis usa la masina si m-a luat direct la bataie 0.08+ 0.17 dupa m-am aparat si asa, a venit colegul lui si m-a scuipat, mi-a dat cu pumnul. Mai era cu cineva in dreapta? Da, cu un baiat.

Soferul bataus avea o alcoolemie de 0.67 miligrame in aerul pur expirat iar politistii i-au facut dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si