Close sidebar
Close sidebar

Rasturnare de situatie in cazul tanarului care dadea cu pumnii si cu bata intr-o masina! Adevarul este cu totul altul

Întorsatura neasteptata în cazul tanarului filmat cum dadea cu pumnii si cu o bata în masina care-i zgariase bolidul! În noile imagini aparute astazi se vede ca tanarul a început discutia foarte politicos, dar si-a iesit din minti dupa ce a fost înjurat si lovit de soferul vinovat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adevarul este intotdeauna la mijloc! Dupa ce acest individ a fost surprins in timp ce lovea cu pumnii si cu o bata masina unui alt sofer cu care facuse accident, acum lucrurile iau o intorsatura neasteptata! In imaginile filmate de agresor, se vede ca cel care a pornit scandalul e chiar soferul care se dadea victima!

-Mergeti asa, fara semnalizare? Fara semnalizare, fara nimic? Bai baiatule, vrei sa te bat? Zi, vrei sa te bat? Du-te in**** mea!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Amenintat in repetate randuri si injurat ca la usa cortului, tanarul n-a avut, initial, nicio reactie violenta. Dupa un schimb de replici, soferul artagos s-a dat jos din masina si l-a lovit.

-A semnalizat, de ce minti? CIne a semnalizat, doamna? De ce ai intrat in mine? De ce n-ati semnalizat? pleaca de aici, ca te bat! Pleaca, ma!

Abia dupa aceste scene, tanarul a inceput sa dea pumni in masina, apoi a vrut sa-l sperie pe batranul scandalagiu cu o bata.

O bataie a izbucnit si aseara, pe un bulevard intens circulat din Constanta. Un sofer baut a dat buzna peste un taximetrist, la semafor,  pentru ca acesta i-ar fi taiat fata.  

- Mi-a deschis usa la masina si m-a luat direct la bataie 0.08+ 0.17 dupa m-am aparat si asa, a venit colegul lui si m-a scuipat, mi-a dat cu pumnul. Mai era cu cineva in dreapta? Da, cu un baiat.

Soferul bataus avea o alcoolemie de 0.67 miligrame in aerul pur expirat iar politistii i-au facut dosar penal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI