Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Răsturnare de situație în cazul taximetristului ucis cu 22 de lovituri de cuțit lângă pădurea Snagov. Ipoteza-șoc a criminaliștilor

Răsturnare de situație în cazul taximetristului ucis cu 22 de lovituri de cuțit. Anchetatorii bănuiesc că ucigașul ar fi fost sub influența stupefiantelor în momentul în care l-a ucis pe bărbatul de 31 de ani.

Redactia Stirile Kanal D,

Anchetatorii bănuiesc că ucigașul ar fi fost sub influența stupefiantelor în momentul în care l-a ucis pe bărbatul de 31 de ani.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Detalii tot mai șocante ies la iveală în ancheta asasinatului de lângă pădurea Snagov unde un șofer de ridesharing a fost ucis de un tânăr de 21 de ani. Individul ar fi dependent de droguri, spun cei care îl cunosc.

Citește și: VIDEO Individul care l-a ucis pe Cătălin, filmat când lovea un al băiat. Vecinii sunt în stare de șoc: „Am auzit că bătea femei”

Anchetatorii bănuiesc că ucigașul ar fi fost sub influența stupefiantelor și în momentul în care l-a ucis pe bărbatul de 31 de ani. De altfel, suspectul a mai fost implicat în episoade violente și avem imagini cu el în acțiune.

Imaginile au fost filmate în urmă cu doi ani în Ciolpani. Cel care își snopește în bătaie rivalul cu pumnii și picioarele e nimeni altul decât individul de 21 de ani care l-a ucis cu sălbăticie pe Cătălin, șoferul de ridesharing.

Cei care îl cunosc spun că era o fire violentă. "Se bătea și el cu băieții, iar dacă era înconjurat mai scotea și cuțitul, zicea că șmecher să dea cu cuțitul și el.

Dar uite de la prafurile alea unde a ajuns".

"S-a drogat și a dat de necaz"

Vuiește toată localitatea Ciolpani că tânărul de 21 de ani, poreclit Jimmy ar fi fost consumator de droguri, ba chiar bănuiesc că ar fi fost și traficant. Mulți pun pe seama stupefiantelor episoadele de violență, dar mai ales odioasa crimă.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

"Mai bătea femeia, am auzit, avea probleme din astea de familie, dar în rest avea de muncă... Uite că s-a întâmplat. Dacă s-a drogat, a dat de necaz. Da, se droga", spune un vecin.

Și în Bărcănești unde locuiește iubita lui oamenii vorbesc despre astfel de apucături. "Nu era sănătos, era drogat dintr-ăsta", spune o femeie.

"A fost reacția unui om aflat aproape de sevraj"

Potrivit unor surse, și anchetatorii bănuiesc că ar fi fost drogat în seara fatidică în care i-a luat viața bietului șofer.

Testele rapide au ieșit negative, însă au fost făcute la câteva zile după asasinat când individul a fost capturat. I s-au prelevat și probe de sânge, dar rezultatele încă nu sunt gata.

Expertul criminalist Dan Antonescu spune: "Cred că avem de a face cu o reacție de moment a unui om care era aproape de sevraj, el voia neapărat să își facă rost de substanțele care să-l liniștească".

Potrivit specialistului, oamenii care consumă substanțe narcotice au comportamente imprevizibile. "O dată sunt amabili, zâmbitori, imediat după reacționează violent. Nu știi cum să te comporți cu ei, pentru că de fapt nici ei nu știu ce se întâmplă cu propriul corp, cu rațiunea lor, cu gesturile lor", a explicat Dan Antonescu.

Citeste si: Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, criticată aspru pentru scenele abuzive prezentate în videoclipul piesei BOO HOO: "Militează împotriva violenței asupra femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

Individul a recunoscut crima, ba chiar le-a povestit anchetatorilor cum l-a ucis pe Cătălin și unde i-a ascuns cadavrul.

Inițial fusese descoperită mașina victimei pe care suspectul a dus-o într-o altă localitate și i-a dat foc.

"Nu putem vorbi de un plan dinainte elaborat, ci de o găselniță de moment în care lipsește logica, pentru că deja rațiunea de la el plecase", a adăugat expertul criminalist.

Suspectul a fost arestat preventiv, acuzat fiind de omor calificat, tâlhărie, distrugere și conducere fără permis.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI