Răsturnare teribilă de situație în cazul tinerei însărcinate, ucise de proprietarul magazinului unde muncea. Se pare că noi detalii scot la iveală o ipozeteză șocantă.

Cine s-ar mai fi aflat la momentul tragediei, în magazin?

Răsturnare de situație în cazul tinerei însărcinate, ucise într-un magazin din București

Apar noi informații în cazul tinerei însărcinate, în vârstă de 24 de ani, uncisă într-un magazin din București.

Potrivit noilor informații, la momentul crimei, în magazin, s-ar mai fi aflat o persoană/ mai multe persoane care ar fi realizat mai multe fotografii sau o transmisiune live/apel video cu ororile petrecute. Identitatea persoanei/persoanelor este în acest moment necunoscută.

Această răsturnare de situație ar putea schimba firul anchetei. Se pare că persoana/persoanele aflate în magazin ar fi plecat din incinta imobilului înainte ca poliția să pătrundă în perimetrul crimei.

Potrivit informațiilor transmise, se pare că parchetul nu ar considera utilă această probă, rezumându-se doar la recunoașterea faptei, făcută de către inculpat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Patronul de 72 de ani care a ucis-o pe tânăra însărcinată într-un magazin din Capitală și-a recunoscut fapta: ”Nu regret”

tanara ucisa magazin bucuresti

 Cine s-a mai aflat la locul tragediei?

[Sursa foto: Colaj Facebook/ Observator]

Beatrice a fost ucisă cu sânge rece, în timp ce se afla la serviciu

Beatrice a fost ucisă în luna august a anului trecut. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, era însărcinată în câteva luni și aștepta cu nerăbdare să își qaducă copilul pe lume.

”A ştiut ce a vrut să facă, a închis uşile, a închis tot. A venit cu cuţitele după ea. I-a propus să iasă la o cafea şi fata i-a zis, bine nenea Paul şi i-a zis mergem aici şi bem o cafea pe terasă. Iar el, nu nu mergem în garsoniera mea. I -a făcut avansuri în vară”, a declarat mama tinerei pentru Observator.

Viața s-a sfârșit brusc pentru aceasta. În timp ce se afla la serviciu, tatăl șefei sale, Paul Bușe, a ucis-o cu sânge rece.

"În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. București, sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei", au transmis autoritățile la momentul tragediei.

tanara ucisa in magazin bucuresti

Răsturnare de situație în cazul tinerei însărcinate, ucise într-un magazin din București. Cine s-a mai aflat la locul tragediei?

[Sursa foto: Colaj Facebook/ Observator]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În vârstă de 72 de ani, Paul Bușe și-a recunoscut fapta, după ce s-a predat poliției din propria inițiativă. Anchetatorii susțin că bărbatul și-ar fi premeditat fapta cu mult timp în urmă, acesta aducându-i tinerei acuzații de furt, în repetate rânduri.

"Eu recunosc... Recunosc fapta, sunt responsabil pentru ea, dar nu doresc să dau nicio declaraţie. Recunosc fapta, atât. Asta e singura declaraţie, recunosc fapta şi nu o regret. O recunosc şi nu o regret. Nu mai insistaţi. Încep să am repulsie faţă de dumneavoastră, insistaţi prea mult de când am venit aici, mă pisaţi cu întrebări, v-am spus, rămâne între mine şi Dumnezeu, nu vă supăraţi, nu mai întrebaţi, vă rog frumos", ar fi declarat ucigașul tinerei, Paul Bușe, conform Antena 3 CNN.

Dacă va fi găsit vinovat, Paul Bușe riscă o pedeaspă cruntă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si