Divortul lui Eugen Stan, politistul susprins de camerele video pipaind doi copii intr-un lift, la inceputul acestui an, a intrat in impas la inceputul acestei luni. La termenul din 5 iunie, judecatorii au luat decizia de suspendare a cauzei pentru ca nici una dintre cele doua parti nu s-a prezentat la proces. La respectiva infatisare, sotia presupusului pedofil ar fi trebuit sa se prezinte in instanta cu inscrisuri si un martor, insa aceasta nu s-a prezentat.

De cealalta parte, nici Eugen Stan, arestat preventiv, nu a venit la Judecatoria Cornetu.

Procesul s-a reluat insa, la cererea sotiei lui Stan. Aceasta a solicitat in scris acest lucru si conform legii, cauza a fost reintrodusa pe rol. Procesul se anunta insa unul de durata, in conditiile in care judecatorii intra in vacanta. Urmatorul termen a fost deja stabilit pentru data de 4 septembrie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Eugen Stan, fost angajat la Ministerul de Interne, a fost filmat, la inceputul acestui an, pipaind doi copii in liftul unui bloc bucurestean.

Cu toate ca lucra in politie ca sofer, identificarea barbatului s-a facut abia dupa cateva zile, iar acest lucru a dus la ideea ca acesta ar fi fost protejat de superiorii sai. Arestarea lui Stan a insemnat un adevarat cutremur in politie si s-a lasat cu demisii la cel mai inalt nivel in institutie.

Ieri, Eugen Stan a fost trimis in judecata pentru 18 agresiuni sexuale. Victimele sale ar fi avut varste cuprinse intre 5 si 38 de ani, iar faptele s-ar fi petrecut incepand cu anul 2009.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si