Parintii tinerei banuite ca si-a ucis fetita, iar apoi a incendiat apartamentul in care locuia cu chirie cu fiica mai mare, aduc acuzatii ingrozioare! Fata lor si nepoatele ar fi fost tintele unui asasinat la comanda. In ochii lor, o vina ar purta si tatal copilelor.

"Ea voia sa se intoarca acasa, dar ea era santajata de catre cineva, nu stiu, pe copii.

Sotul spunea ca nu o sa i dea copiii si ca o s-o alunge"

Tanara era cetatean ucrainean, dar fetitele cetatenie romana. De aici s-ar fi iscat si scandalurile, pentru ca sotul, plecat la munca in strainatate, n-ar fi fost de acord ca mama sa le duca pe cele doua in Ucraina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pe 31 august, un incendiu violent a izbuncit in apartamentul in care erau mama si fetele. In viata a fost scoasa doar fata de 4 ani. La cinci zile distanta, cazul a fost schimbat brusc de un detaliu infricosator: pe corpul fetitei de 2 ani au fost gasite rani adanci, semn ca focul ar fi fost pus de mama care-ar fi incercat sa ascunda o odioasa crima. Deocamdata, singura supravietuitoare e cheia intregii anchete:

"Eu am auzit ca fata cea mare si-a revenit cat de cat si atat a zis, mama a dat foc, aia mare s-a speriat si a fugit la usa si a cerut ajutor. Vecinul de la parter cu baiatul vecinei au venit si au salvat o"

Catalin Mihailescu, procuror criminalist:

" Se desfasaora urmarirea penala in rem sub aspetcul savarsirii infraciunilor de omor, tentative la infractiunea de omor si respective infractiunea de distrugere.

In cauza au fost fispuse autopsii.  Raportul de expertiza inca nu a fost finalizat in acest moment"

Astazi, la morga a venit si sotul femeii, care a venit sa-si ia ramas bun de la ea si de la fiica. Cei doi s-au cunoscut in Italia si s-au casatorit in 2011.  Se pare insa ca un alt motiv de neintelegere intre cei doi ar fi fost ca barbatul nu ar fi vrut sa o recunoasca pe fiica cea mica. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si