Close sidebar
Close sidebar

Răsturnare de situație! Ipoteza pe care merg anchetatorii în cazul accidentului cu doi morți provocat de Daniel Chițoiu

Fostul ministru Daniel Chițoiu este bănuit că ar fi vorbit la telefon în momentul producerii tragediei.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal, potrivit Digi24.

Daniel Chiţoiu ar urma să dea declaraţii anchetatorilor, dar pentru că este internat nu a fost până acum audiat, deși apăruseră poze cu el mergând pe propriile picioare.

Citeste si: EXCLUSIVITATE. Bogdan Vladau si Gina Chirila, primele declaratii despre viitoarea lor postura de parinti! Cei doi vor avea o fetita anul viitor!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Tânără fără documente de călătorie găsită ascunsă în maşina fratelui său, la Vama Borş

Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident rutier

O persoană a murit şi trei au fost rănite, joi, după ce o maşină a pătruns pe contrasens pe DN 7, în judeţul Argeş. Între persoanele rănite se află şi fostul ministru Daniel Chiţoiu.
Potrivit autorităţilor din Argeş, pe DN 7, în zona localităţii Zamfireşti, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, pe fondul pătrunderii pe sensul opus.
În urma accidentului, un bărbat de 82 de ani a murit, iar trei persoane – un bărbat de aproximativ 50 de ani şi două femei de aproximativ 70 de ani – au fost rănite.

Se pare că bărbatului de 82 de ani i s-ar fi făcut rău la volan, dar poliţiştii urmează să stabilească dinamica accidentului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI