Barbatul neaga absolut orice acuzatie. E vanator, iar anchetatorii sustin ca pe langa rate salbatice, mistreti si caprioare ar fi avut si o alta indeletnicire, poate mai banoasa. Ar fi "vanat" si cupluri dornice de sex in grup pe bani!

Initial, mascatii au descins in mai multe case din Bucuresti si Calarasi intr-un stufos dosar de braconaj. Aveau dovezi ca mai multi vanatori ar fi impuscat sute de animale cand era interzis!

 "I-am facut perfuzii cand am impuscat-o. Am pus-o pe picioare. Se vede unde a fost..."

Sarmana caprioara a fost impuscata in urma cu mai bine de trei ani dar a scapat cu viata. De atunci, era tinuta captiva in curtea vanatorului din capitala. Politistii si veterinarii au salvat-o astazi in timpul unor descinderi fulger.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Vladimir Talpes, directorul Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi: "Daca are autorizatie pentru impuscarea unui animal, trebuie sa il impuste. Daca animalul ajunge viu acasa, el nu are dreptul sa il detina in captivitat viu. Din ce am vazut in filmarea dvs este un animal chinuit. Trebuie predat gestionarului fondului cinegetic, care poate avea grija de el, si apoi sa fie eliberat in natura"

Din casa presupusului vanator-proxenet, politistii au confiscat mai multe arme, cartuse dar si trofee.

De altfel, individul nu se ferea sa isi laude prada chiar pe retelele de socializare, unde a postat nenumarate fotografii. Cat despre cealalta afacere ilegala... se pare ca era bine ascunsa. Vecinii nu stiu si n-au auzit nimic.

Anchetatorii spun ca din spatele acestui gard ar fi fost tocmite partide de amor pe banda rulanta. Concret, vanatorul ar fi cel care racola cupluri dispuse sa plateasca intre 2000 si 3000 de euro pentru orgii sexuale.

Tot el s-ar fi ocupat si de detaliile intalnirii, cum ar fi ora si locul, astfel incat clientii sa fie multumiti de atmosfera.

"Aveau loc orgii sexuale la dvs in casa? Ce ati spus? Pai, cum va explicati acuzatia de proxenetism? Nu stiu. Baietii buni!"

Omul nu le e strain nici politistilor si nici procurorilor. Se pare ca in trecut a fost colaborator al anchetatorilor in dosare grele, precum cel in care a fost arestat Nutu Camataru. Ba mai mult, in urma cu cativa ani, cineva i-a incendiat masina in fata casei. El nu este singurul care a ajuns astazi la audieri. Alte sase persoane banuite de braconaj au fost vizitate de mascati.

Florentina Dobre, purtatorul de cuvant IPJ Calarasi: "In urma perchezitiilor, au fost ridicate 11 arme letale si neletale detinute contrar prevederilor legale, 1.000 de cartuse, 8 trofee cornute, o blana de mistret, un trofeu de urs, 4 plase monofilament."

Dupa audieri, politistii vor decide daca ii retin sau nu pe suspecti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si