Duminică, 3 octombrie, rata de infectare a ajuns la 8,98 în Capitală. La începutul săptămânii, luni,26 septembrie, incidența cumulată la 14 a cazurilor de COVID-19 era 4,95 la mie. 

Citeste si: Țara în care au fost administrate peste 2,2 miliarde de doze de vaccin anti-COVID-19

Rata de infectare a explodat în București

Sâmbătă, Comitetul Municipiului București pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în ședință de maximă imporanță, a decis că începând cu data de 03.10.2021,

ora 00:00 se vor aplica noi măsuri restrictive și de protecție în București.

În spațiile publice precum piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă se va institui începând de duminică obligativitatea purtării măștii de protecție.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Desfășurarea orelor de educație fizică este permisă doar în spații deschise, masca de protecție nefiind obligatorie.

Totodată, în spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura în București cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului. Obligatoriu pentru acestea este asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție.

Citeste si: VIDEO| Florin Cîţu s-a vaccinat cu a treia doză: „Îi încurajez pe toți cei care s-au vaccinat şi au deja şase luni să vină să facă a treia doză”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si