Potrivit DSP, rata de infectare a ajuns joi la 15,42 la mia de locuitori în Capitală. CMBSU a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

Restircțiile din Capitală sunt carantina de noapte între 20:00 și 5:00, pentru persoanele nevaccinate, activitatea în baruri, cluburi este interzisă, magazinele se închid la ora 22:00, sălile de sport, restaurante și cinematografe, deschise la jumătate din capacitate, pentru cei vaccinați și cei trecuți prin boală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Tot mai mulți tineri mor infectați cu virusul COVID-19. În ultimele 24 de ore trei tineri au decedat

Care sunt orașele cu cea mai mare rată de incidență?

Primele 5 orașe cu cea mai mare incidență sunt din Ilfov. Orașul Bragadiru este primul oraș din Ilfov care are cea mai mare rată de incidență, aceasta fiind de 20,23, urmând Popești-Leordeni(18,84), Voluntari(18,04), Otopeni(17,96) și Măgurele(16,91). 

De asemenea, 1.590 de comune au o rată de infectare peste 3 la mie, dintre care 654 au indicatorul peste 6 la mie.

Citeste si: Un pacient a decedat după ce s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului Judeţean Galaţi

Moldoveni (Județul Ialomița), localitatea cu cea mai mare incidență Covid-19 din țară, 26 la mie

Moldoveni, județul Ialomița, este comuna cu cea mai mare rată de incidență din România, 26 la mia de locuitori. Clinceni este următoarea comună, cu 23,68, urmată de Călugăreni, cu 22,6 la mie de locuitori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si