"Președintele Consiliului de Administrație al Lukoil a murit ca urmare a căderii de la fereastra spitalului din Moscova. Ravil Maganov, în vârstă de 67 de ani, a fost tratat într-o secție de la etajul 6", a precizat Ria Novosti pe canalele sale de social media.

Citeste si: Rușii se retrag din fața contraofensivei ucrainene. Noi explozii în Crimeea. Zelenski, apel de ultim moment

Potrivit primelor informații în legătură cu incidentul vicepreședintele Lukoil s-a stins din viață pe loc, trupul său neînsuflețit fiind ridicat de către angajații spitalului în care era internat. Conform informațiilor ajunse în presă, Ravil Maganov a fost pacient al Spitalului Clinic din Moscova cu o serie de probleme cardiace.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele în care Ravil Maganov și-a pierdut viața și care au fost motivele din spatele gestului său.

Magnov a fost numit vicepreședinte Lukoil în anul 2006

Ravil Maganov a fost în structurile de conducere ale gigantului petrolier din anul 1993. În anul 2006 a fost numit prim vicepreședinte și în 2020, președinte al Consiliului de Administrație al companiei. Pe lângă poziția pe care o ocupa în cadrul Lukoil, trebuie precizat că Ravil Mganov avea relații puternice în industria petrolieră rusească, fiind fratele CEO-ului Tatneft, una dintre cele mai mari companii petroliere din Rusia.

Citeste si: VIDEO- A murit Mihail Gorbaciov, președintele sovietic care a dărâmat Cortina de Fier

În luna martie a acestui an, consiliul de administraţia de la Lukoil a solicitat  "încetarea cât mai rapidă a conflictului armat"  din țara vecină, și-a exprimat "empatia sinceră pentru toate victimele"  și a declarat că  "sprijină ferm o încetare a focului și o soluționare a problemelor prin negocieri serioase și diplomație".

Citeste si: Cum a fost vizat fiul lui Adrian Năstase de un atac terorist! „Mesajul era pentru mine, iar grenada îl viza pe fiul meu”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si