Băiatul marocan de cinci ani prins într-o fântână timp de mai bine de patru zile, a murit sâmbătă seara.

Citeste si: Bărbatul de 19 ani, care și-a aruncat iubita de la etaj, a fost reținut. Tânăra a fost internată în spital

Băiatul de cinci ani a murit 

Trupul băiatului a fost scos printr-un cordon de soldați marocani, până la o ambulanță, iar la câteva minute după ce a fost extras, băiatul s-a stins din viață.

Regele marocan Mohammed al VI-lea a sunat să-și ofere condoleanțe părinților, Khaled Oram și Wassima Kharchich.

Vestea morții lui Rayan a fost sfâșietoare, nu doar pentru părinți, ci și pentru întreaga comunitate care a stat zile în rând pe malul puțului pentru a se ruga.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat și-a înjunghiat soția și a dat foc casei

Salvatorii au lucrat fără oprire

În condițiile dificile, salvatorii au lucrat fără întrerupere în ultimele ore, la lumina reflectoarelor puternice, iar comunicarea este extrem de dificilă în acea zonă izolată.
Băiatul a căzut accidental, marţi după-amiază, într-un puţ secat de 32 de metri, îngust şi greu accesibil, săpat în apropierea locuinţei familiei din satul Ighrane, lângă Bab Berred, în provincia Chefchaouen.


Mii de marocani au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima simpatia față de băiat și familia lui. Hashtag-ul #SaveRayan a fost popular de ore în șir în Maroc, iar postările de pe Twitter au atras atenția globală asupra eforturilor de salvare.

Mesajele de condoloanțe nu întârzie să apară în comunitatea marocană, dar și pe întreg globul.

Citeste si: Autoritățile au intervenit într-o zonă extrem de dificilă, unde se auzea strigăte de ajutor. Un bărbat a fost găsit căzut de la 20 de metri în gol


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si