Ghiţă a lansat provocarea şi altor "grei" din kickboxingul românesc, iar lucrurile par să degenereze între cei mai buni luptători la categoria grea din istoria României.

Mai întâi, Daniel Ghiţă l-a provocat pe Moroşanu la un meci în ring, spunând că "dacă nu are curaj, să se retragă", pentru ca mai apoi sa îl ironizeze, numindu-l "fiorosul din Carpaţi", după porecla lui Cătălin Moroşanu, "Moartea din Carpaţi".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Moroşanu a evitat să intre în jocul lui Ghiţă în primă fază, însa în cele din urmă i-a dat replica, indirect, pe pagina sa de facebook, postand mesajul "Acel moment când afli că eşti provocat de cineva care tocmai ţi-a refuzat oferta. Adevărul nu poate fi ascuns! Pe 15 decembrie îmi fac încălzirea!".

Luptătorul ieşean se referă la oferta pe care i-a făcut-o pentru ca Daniel Ghiţă să lupte cu el în promoţia sa, Dynamite Fighting Show, şi pe care Ghiţă a refuzat-o.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si