Close sidebar
Close sidebar

Război între clanurile din Iași: "Care e de mers la cimitir, merge la cimitir, care e de mers la pușcărie, merge la pușcărie"

Se anunță un război între clanurile din Iași. Anunțul a fost făcut de Ion Gangal, unul dintre liderii unui clan interlop din Iași, pe rețelele de socializare.

Diana Puiu,

Război între clanurile din Iași: "Care e de mers la cimitir, merge la cimitir, care e de mers la pușcărie, merge la pușcărie"

[Sursa foto: infoiasi.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Clanul Gangal declară război clanului Tănase. Întreg scandalul ar fi pornit de la un conflict petrecut săptămâna trecută, atunci când un grup de persoane din clanul Tănase a atacat o mașină în care erau trei femei din clanul Gangal.

Citeste si: Nuțu Cămătaru rupe tăcerea despre Nicoleta Luciu: „Atât de urâtă era nemachiată, dimineaţa!”

Mesajul clanului Gangal pe rețelele de socializare

"Știe tot Iașul și toată România că eu am stat 25 de ani la pușcărie. Eu n-am intrat pentru găinării, am intrat pentru că am bătut, am tăiat și am omorât. Eu, dacă mă duc la pușcărie, mă duc ca la mine acasă. Pot să stau și pe viață, dar cu voi nu rămâne așa! Vine fratele meu acasă și vorbesc cu el, vedem ce facem, pentru că nu iau eu decizii singur! Dar ascultați ce spun: nu rămâne așa! Dacă v-ați luat de 3 femei… Ați

avut noroc că nu eram acolo. Vă dădeam cu cioatele astea ale mele de vă băgam în mormânt", este o parte din mesajul lui Ion Gangal pe o rețea de socializare.
Acesta a mai precizat că așteaptă venirea fratelui pentru a începe operațiunea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: A fost eliberat din pușcărie unul dintre cei mai temuți asasini din țară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI