Close sidebar
Close sidebar

Război Israel - Hamas, ziua 23. Lupte terestre în Fâșia Gaza. Președintele Iranului, avertisment de ultimă oră: "Israelul a trecut linia roșie"

Războiul dintre Israel și Hamas continuă. Operațiunile militare ale Israelului în Gaza au continuat în cursul zilei de duminică, în timp ce facțiunile armate palestiniene din Gaza au lansat mai multe rachete către Israel. 

Sorin Negru,

Liderul Iranului, mesaj dur la adresa Israelului


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoritățile americane au avertizat Iranul să nu participe la războiul dintre Israel-Hamas, pentru a se evita un conflict regional mai larg.

Grupul Hezbollah, care își are sediul în Liban și este susținut și de Iran, a intrat într-un schimb de focuri cu Israelul în ultimele săptămâni.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Copilul-profet din India a prezis un lucru teribil cu doar 3 zile înainte să înceapă războiul dintre Israel și Hamas

Israelul a impus un "asediu total" asupra Fâşiei Gaza şi a întrerupt aprovizionarea cu apă, electricitate şi produse alimentare, în timp ce teritoriul cu o populaţie de 2,4 milioane de locuitori era supus deja unei blocade israeliene terestră, aeriană şi maritimă, după accederea Hamas la putere în 2007.

Liderul Hamas, dispus să facă schimb de prizonieri

Liderul Hamas din Fâşia Gaza, Yahya Sinwar, a declarat că este gata să încheie "imediat" un schimb de ostatici pe care mişcarea sa îi are pentru "toţi prizonierii palestinieni" încarceraţi de Israel, informează AFP.

"Suntem gata să încheiem imediat un schimb pentru eliberarea tuturor prizonierilor din închisorile inamicului sionist în schimbul tuturor ostaticilor aflaţi în mâinile rezistenţei", a declarat Sinwar într-un comunicat difuzat de mişcarea palestiniană.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI