A fost ministru si vicepremier in cabinetul Vioricăi Dăncilă, dar zilele acelea par demult apuse. Acum Daniel Suciu ii cere pe fata demisia Vioricai Dancila. Este doar unul din liderii care cred ca plecarea echipei Dancila din fruntea PSD, poate salva partidul.

Ecaterina Andronescu, senator PSD: „In mod normal cand o echipa esueaza, pleaca toata echipa, dar nu cred ca trebuie sa fixam conducerea in coltul unei mese".

CRISTIAN PÎRVULESCU, politolog: Ce incearca acum este doar sa opreasca caderea si printr-o metoda simpla, prin inlaturarea celor care sunt prezentati ca fiind vinovati, adica Dancila si a echipei din jurul sau.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Mesajul postat de fiul Vioricăi Dăncilă după ce aceasta a pierdut alegerile: "Stați puțin. E cineva aici..."

Partidul a si gasit un presedinte interimar. Pe Marcel Ciolacu, lider PSD Buzau si presedinte al camerei deputatilor. Chiar el s-ar fi dus acasa la Viorica Dancila sa ii ceara demisia.

CRISTIAN PÎRVULESCU, politolog: „Probabil ca lucrurile se vor transa in favoarea domnului Ciolacu, care dintr-un lider discret devine cel in jurul caruia s-ar putea restrcutura partidul.

Dar tocmai pt ca e discret, domnul ciolacu nu prezinta garantii".

Ca sa o convinga pe Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu i-ar fi oferit la schimb sefia organizatiei de femei si promisiunea ca va ajunge senator dupa alegerile parlamentare de anul viitor.

Convins sa demisioneze a fost si Mihai Fifor. Si-a anuntat pe pagina de socializare demisia din functia de secretar general al partidului, dar apoi a taiat din postare bucata in care renunta la functia de conducere.

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019- Viorica Dăncilă, primele declarații după ce a pierdut în fața lui Iohannis: "Le mulţumesc în mod special celor care au votat cu inima"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si