Acuzatii fara precedent facute de fosta sotie a lui Dan Condrea. Intre ea si Uliana Ochinciuc, ultima partenera a omului de afaceri, a pornit un adevarat razboi pentru fabuloasa mostenire.

Inainte de a comite teribilul gest, Dan Condrea ar fi lasat in urma un document cheie- un testament prin care si-ar fi dezmostenit copiii si ar fi lasat Ulianei Ochinciuc totul.

Documentul a fost depus ca proba in procesul care urmeaza sa decida cum se imparte averea.

Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condre: "Este un act ilegitim de improprietarire a unei individe care nu are vocatie succesorala, pentru ca nu este mostenitor deplin, drept, nu este sotia lui, nu a fost niciodata sotia lui."

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fosta sotie a lui Condrea se opune si spune ca are probe care ar demonstra in fata judecatorilor ca acel document nu poate fi luat in considerare.

Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea: "Acel act testamentar era scris intr-o stare de instabilitate psihica, ca omul ala imediat dupa s-a dus si s-a dat cu capul de copaci."

In ciuda insistentelor noastre, ultima partenera de viata a lui Dan Condrea a refuzat sa-si spuna punctul de vedere in ceea ce priveste procesul si acuzatiile care i se aduc. De altfel, totul este acum la aprecierea judecatorilor. Ei vor trebui sa decida, pe baza probelor prezentate, daca cei doi copii ai lui Dan Condrea vor ramane sau nu fara niciun leu din averea tatalui lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si