Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Război Rusia-Ucraina, ziua 26. Ucraina refuză să cedeze orașul Mariupol, noi bombardamente în vestul țării, la Rivne

Ucraina a respins un ultimatum primit din partea armatei ruse de a depune armele şi de a preda oraşul Mariupol. A existat o pauză de 24 de ore în bombardamente în majoritatea orașelor, duminică, însă la Kiev mai multe explozii au ucis cel puțin patru oameni. 

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conducerea Ucrainei a refuzat să predea orașul Mariupol, respingând un ultimatum al Rusiei de a renunța la oraș până la data limită de 05:00, ora Moscovei (ora 4, ora României).

Citeste si: Aproape 1.000 de protestanți anti-război, arestați duminică în Rusia

Duminică, a existat o scurtă pauză de 24 de ore în bombardamentele Rusiei în majoritatea orașelor din Ucraina. Dar la Kiev, au căzut mai multe obuze care au ucis cel puțin patru oameni.

UPDATE. Două atacuri cu rachetă la Rivne, în vestul Ucrainei

Rusia a bombardat, luni dimineață, cu două rachete un teren de antrenament militar din Rivne, în vestul Ucrainei, a declarat Vitali Kovali, șeful administrației regionale, potrivit BBC News.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Atac cu obuze la Kiev, cel puțin 4 morți

[Sursa foto: Twitter]

Scurgeri de amoniac la o fabrică chimică din nord-estul Ucrainei

Locuitorii orașului Novoselytsya, din nordul Ucrainei, ar trebui să caute adăpost după o scurgere de amoniac la o fabrică chimică din apropiere, a declarat luni un oficial, în timp ce luptele intense cu forțele ruse din zonă continuă.

Citeste si: Turcia anunță că Rusia şi Ucraina sunt "aproape de un acord"

Guvernatorul regional al Sumii, Dmitro Zhivitski, a declarat că a existat o „scurgere de amoniac” la instalația Sumykhimprom, care a afectat o zonă la 2,5 kilometri de fabrica unde se produc îngrășăminte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI