Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Război sângeros între clanuri. Totul a pornit de la o fată

Un adevărat război în stradă - cu bâte, săbii și cuțite - au pornit clanurile din județul Vaslui - iar în urma răfuielii sângeroase mai multe persoane au ajuns la spital. De la ce s-au încăierat bărbații.

Georgiana Balaban,

Bătaie între clanuri. [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Martorii susțin că războiul ar fi pornit după ce un tânăr ar fi avut relații intime cu o fată ce provine dintr-un clan de romi din Murgeni. Aceștia din urmă l-au prins pe cel care a necinstit-o și l-au dus cu forța în fața staborului țigănesc din Băcești.

Luptă sângeroasă la Vaslui

E neclar ce s-a întâmplat la acea judecată pentru că totul a degenerat într-o luptă ca în vestul sălbatic pe străzi. Înarmați cu săbii, cuțite, scaune- rivalii au pornit un adevărat măcel.

Citeste si: Relaxarea estivală- sub semnul întrebării

3 persoane au fost rănite grav cu sabia- printre care și bunicul băiatului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Cel mai tânăr proxenet are doar 25 de ani

Polițiștii din Vaslui spun că- după acest episod- au deschis un dosar penal pentru “distrugere”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “lovire sau alte violențe”.

Citeste si: Bujorul de pădure- floare rară

Vă reamintesc că tot clanurile din Murgeni au transformat în urma cu câteva luni orașul într-un fief de luptă- fiind nevoie care sute de jandarmi să stea de pază non stop pentru a preveni vărsarea de sânge.

Citeste si: 30 de sirieni și irakieni, printre care și un copil de 3 ani, încercau să treacă ilegal frontiera cu Ungaria!

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI