Război Ucraina-Rusia.  Militarii ucraineni au reușit să oprească astăzi atacurile rusești. Ucraina a distrus două nave din Crimeea și a doborât mai multe drone și o rachetă.

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a mers în Ucraina, pe frontul războiului, pentru a observa direcția în care se îndreaptă conflictul armat.

Armata ucraineană distruge ofensiva Rusiei

În ziua 625 de război dintre Ucraina și Rusia, armata ucraineană a reușit să distrugă ofensiva rușilor.

Ucraina a distrus nouă nave rusești, identificate în Crimeea.

Atacul asupra ambarcațiunilor rusești a fost revendicat de purtătorul de cuvânt al serviciilor militare ucrainene, HUR, pentru Kyiv Independent, relatează antena3.ro.

Distrugerea navelor rusești din Crimeea a fost postată pe platforma socială X.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit informațiilor transmise pe Telegram de HUR, acest tip de nave a mai fost folosit de Rusia la începutul războiului, când rușii au ocupat Insula Șerpilor. Cu aceste nave au fost transportate 45 de tone de marfă și 92 de trupe de debarcare, înarmate.

Navele distruse aveau la bord echipaj și vehicule blindate.

„O navă mică de debarcare din clasa Serna are viteză mare, poate găzdui până la 45 de tone de marfă și 92 de trupe de debarcare înarmate”,

a transmis HUR, pe Telegram, potrivit antena3.ro.

Citește și: Putin, vizită la secțiile unde sunt internați copii grav bolnavi. Ce reacție a avut unul dintre micuți când l-a văzut pe președintele rus?

Război Ucraina-Rusia

Război Ucraina-Rusia

[Sursa foto: Colaj Capturi Twitter]

În cursul nopții trecute, Rusia a lansat șase drone și două rachete asupra Ucrainei. Armata ucraineană a reușit să distrugă cinci din cele șase drone și o rachetă. Contraofensiva ucraineană s-a desfășurat în regiunile Kiev, Harkov, Mikolaiv, Dnipropetrovsk și Poltava.

Război Ucraina-Rusia

Război Ucraina-Rusia

[Sursa foto: Freepik]

Putin a mers pe frontul din Ucraina

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a mers pe frontul războiului din Ucraina. Putin a fost întâmpinat de ministrul rus al apărării din Rostov. Vizita lui Putin pe frontul războiului a fost pentru a observa direcțiile în care se îndreaptă conflictul, dar și pentru a evalua contraofensiva Ucrainei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si