Close sidebar
Close sidebar

Razboinica Anca ataca din nou! Fosta concurenta a luat-o in vizor pe Geanina: "Cel mai slab concurent, pana si Oltin era mult peste ea"! Cele doua, fata in fata pentru prima data!

Anca nu s-a putut abtine si i-a facut o scurta caracterizare Geaninei, tanara concurenta care a facut parte pentru o scurta perioada din echipa Faimosilor.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Razboinica Anca sustine ca Geanina a fost cel mai slab concurent de la Exatlon Romania!

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

"Nu stiu cum a ajuns Geanina la Exatlon, dar a demonstrat ca a fost cel mai slab concurent. Pana si Oltin era mult peste ea din punct de vedere sportiv! A crezut ca o salveaza caracterul vulcanic, dar deseori si-a dat arama pe fata, dovedind tuturor ca nu este decat o biata mahalagioaica! Daca are curajul sa dea ochii cu mine, o sa-i spun in fata ce cred despre ea si cum au perceput-o telespectatorii EXATLON!", a spus Anca despre Faimoasa Geanina, concurenta care a fost eliminata de la Exatlon saptamana trecuta.

 

In aceasta seara, la WOWBIZ, Anca si Geanina vor fi fata in fata! Nu rata o editie incendiara WOWBiz, in aceasta seara, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI