Tânărul aflat în scaun cu rotile s-au bucurat enorm să-și vadă idolii în persoană, iar Mădălina Linguraru i-a dat un autograf pe tricoul pe care cu siguranță de acum înainte o să-l poarte cu mare mândrie.

"Nu cred că există un sentiment mai frumos ca atunci când reușești să aduci un zâmbet pe chipul unui copil", a fost comentariul postat de fosta concurentă de la Exatlon în dreptul imaginilor postate pe un site de socializare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Și-a lăsat copilul în vagon singur ca să iasă să fumeze o țigară. S-a uitat și trenul deja plecase. Ce s-a întâmplat cu micuțul

Cine este Mădălina Linguraru

Mădălina Linguraru (n. 26 noiembrie 1992) este o practicantă a luptelor în sitl liber din România care a câștigat medalia de aur la Jocurile Francofoniei desfășurate la Nisa, Franța în anul 2013.

În anul 2017, Linguraru a câștigat medalia de bronz la categoria 48 kg și medalia de aur la categoria 50 kg în cadrul Jocurilor Francofoniei din Abidjan.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si