Ieri seara, Diana Belbita a urcat pentru prima oara in ring dupa revenirea de la Exatlon! “Faimoasa” a fost vedeta Galei RXF, tinuta in Sala Polivalenta din Bucuresti, in fata a sute de spectatori.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La meci, si-a facut aparitia, in mod surprinzator, si Ionut Sugacevchi, unul dintre cei mai puternici si “vocali” adversari ai Dianei in Republica Dominicana! “Am venit la o gala exploziva, am venit sa fiu alaturi de Diana Belbita! Multi poate se vor intreba de ce sunt eu azi aici, mai ales ca am fost adversarul “Printesei Razboinice”, dar acest lucru nu mai conteaza dupa Exatlon! In fond, suntem oameni, suntem sportivi si trebuie sa ne sustinem intre noi”, a declarat Jaguarul!

Ionut Jaguarul, aparitie surpriza la meciul Dianei Belbita! "Am venit special de la Brasov"

“In Republica Dominicana, noi ne-am inteles bine in general, insa am avut, este adevarat, si dispute, ca in fiecare competitie sportiva! Sa nu fim ipocriti, de fiecare data, in astfel de

concursuri, exista si conflicte! Am fost doua tabere si era inevitabil sa nu apara disensiuni, mai ales cand la mijloc este vorba despre rivalitate”, a spus luptatorul.

Ionut Jaguarul a socat la meciul Dianei Belbita prin prezenta, insa putini stiu ca “faimoasa” l-a sunat personal sa il invite la meciul ei. “M-am simtit extraordinar in momentul in care m-a sunat! Sincer, chiar daca nu ma chema, eu tot as fi venit sa o sustin pentru ca imi place foarte mult sportul si, repet, am vrut si sa fiu alaturi de ea in astfel de momente importante.

In plus, am vrut sa o sustin in gala si pe Diana Covaci, care, din pacate, nu a mai luptat din cauza adversarei care nu a slabit, dar si pentru alti luptatori care s-au batut in seara aceasta, in special pe un coleg de la Brasov cu care eu m-am antrenat in ultima vreme pentru meciul meu din octombrie”, a comentat “razboinicul”!


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si