Liderul de la Cotroceni a sustinut ca, pana la mijlocul saptamanii viitoare, va da publicitatii motivele pentru care va refuza sa o accepte pe Lia Olguta Vasilescu la Dezvoltare si pe Mircea Draghici la Transporturi.

Mai mult, seful statului a negat ca, prin refuzul de a numi noii ministri, se creeaza un blocaj la nivelul Guvernului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Refuzul presedintelui nu a ramas fara raspuns din partea Puterii. Deputatul si trezorierul PSD, Mircea Draghici, i-a raspuns lui Klaus Iohannis printr-o postare pe pagina sa de Facebook. "Pacat, domnule Presedinte Iohannis! Am fi avut amândoi ocazia sa intram în istorie! Dumneavoastra ati fi dat un semn de normalitate si ati fi aratat ca doriti sa colaborati, iar eu as fi putut demonstra ca sunt un bun partener în proiectele pentru tara. (...) Ambii, si eu, si dumneavoastra, eram cei mai îndreptatiti alesi sa unim Pitestiul de Sibiu printr-o autostrada!"

Tot astazi, de la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat ferm candidatura pentru un nou mandat si a transmis ca este sustinut de catre PNL 16.46

Klaus Iohannis continua sa ii tina in sah pe cei de la putere. In declaratiile de astazi, seful statului a mai anuntat si ca nu il va revoca din functie pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, asa cum i-a cerut ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si