In sfarsit e liniste in familia celebrului cantaret de muzica populara Ion Dolanescu. Dupa 8 ani in care s-au certat in continuu pe avere, cei doi fii au ajuns la un acord...fortati oarecum de magistratii Tribunalului Bucuresti.

GHEORGHE GHEORGHIU, AVOCAT IONUT DOLANESCU: In lotul lui Dragos Dolanescu este vila de la Sinaia, sunt doua terenuri mari la Tunari, e vorba de alte proprietati imobiliare apartinand lui Ion Dolanescu.

Lui Ionut Dolanescu ii ramane, insa, celebra casa parinteasca din centrul Bucurestiului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ionut Dolanescu: "Este si o legatura de suflet cu aceasta casa in care am copilarit, aici in strada Caimatei mult-disputata in procesul cu fratele meu, Dragos"


Cat despre cantecele indragitului interpret de muzica populara, acestea i-ar ramane tot lui Ionut. Pentru ele, insa, va trebui sa plateasca aproape 50 de mii de euro.

GHEORGHE GHEORGHIU, AVOCAT IONUT DOLANESCU:  E vorba de cantecele compuse si interpretate de Ion Dolanescu, care au fost estimate de instanta la circa 115 mii de euro.

In total, Ionut va trebui sa-i achite fratelui sau o suta de mii de euro pt a echilibra balanta. O suma acceptabila, spun ambele parti, care in urma cu doua luni se certau pe valoarea unei sobe in fata careia se fotografia maestrul Ion Dolanescu.

Elisabeta Aron, avocat: Soba aceea lipsea total din raportul de expertiza si instanta a dispus completarea expertizei si cu valoarea acelei sobe.

 

Pentru a se inchieia socotelile intre cei doi, Ionut Dolanescu trebuie sa-si achite obligatiile in maximum 3 luni de zile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si