Close sidebar
Close sidebar

Razbonicii ar trebui sa afle asta! Iata punctul slab al lui Giani Kirita! "Am vazut moartea cu ochii, am simtit ca mor"

Giani Kirita nu este atat de dur precum pare la Exatlon.

Catalin Patru,


DISTRIBUIE
acest articol

 

In ultimele zile, Giani Kirita a reusit sa enerveze pe toata lumea la Exatlon. A aruncat cuvinte grele catre echipa Razboinicilor, a dat chiar si cu apa in adversarii lui. Strategia lui de demoralizare a echipei Razboinicilor a dat roade, insa unii dintre fanii emisiunii s-au declarat siderati de comportamentul acestuia.

Totusi, dincolo de aura de dur, Giani Kirita este un simplu om, cu fricile si traumele lui. Daca vrei sa-l sperii pe Giani Kirita de moarte, il inchizi intr-o camera ingusta, pentru ca fostul fotbalist sufera de claustrofobie. Este o trauma veche a lui Kirita, care a iesit la iveala anul trecut, cand acesta a participat la emisiunea Fort Boyard.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Atunci, Giani a fost pus sa se scufunde intr-un tunel inindat cu apa pentru a culege un indiciu. Dupa ce s-a codit destul de mult, Kirita a coborat in tunel si a incercat sa-l traverseze.

La un moment dat, el a facut un atac de panica si pur si simplu n-a mai putut sa continue. El a cerut se fie scos de urgenta de acolo, iar dupa ce s-a eliberat, s-a prabusit pur si simplu, spunand ca si-a vazut moartea cu ochii.

"Am simtit ca mor. Frate, nu vezi nimic, totul e tulbure si in momentul in care am simtit cusca aia si am vazut ca am putin aer, atunci gata, am zis ca mor.

Mi-am vazut moartea cu ochii. Cusca mi se parea foarte mica, spatii inchise... mai ales ca eu sunt si claustrofob. Am vrut sa-mi infrang si asta, va dau cuvantul meu de onoare, dar nu se poate", a povestit Giani Kirita la Fort Boyard.

Foto: Kanal D/ Pro TV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI