Femeia care este proprietara mașinii incendiate a povestit îngrozită cum tânărul a venit cu nonșalanță, a dat foc autoturismului şi a fugit.

”Am primit mai multe amenințări, precum că eu, copiii şi soţul vom fi arşi în casă sau vom fi tăiaţi cu cuţitul. Data trecută a avut glugă şi mască, acum nimic, şi-a lăsat faţa la vedere”, a povestit îngrozită femeia.

Citeste si: Un adolescent din județul Dâmbovița a terorizat o localitate întreaga. Băiatul îi punea pe oameni să își dea palme și îi posta pe internet

Soţul femeii a încercat să îl prindă pe teribilist, dar din păcate nu a reuşit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”În urmă cu câteva zile a încercat să mai dea foc, dar nu i-a permis ploaia. A lăsat sticla de benzină şi au strigat vecinii să se oprească şi cred că ei au reuşit să oprească momentul”, a mai precizat proprietara mașinii.

Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Vecinii mărturisesc că s-au speriat foarte tare şi au încercat să-şi salveze maşinile.

Pagubele materiale sunt unele însemnate, iar autoturismul femeii a fost distrus aproape în totalitate.

”La sosirea la faţa locului, incendiul se manifesta la autoturism la un compartiment cu posibilitatea de extindere la întreg autoturismul”, a transmis Dan Răducanu, jandarm ISU Mehedinți.

Citeste si: Tragedie în Harghita. Un tânăr de 19 ani a fost atacat de urs chiar sub ochii familiei

Tânărul care a dat foc mașinii a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar oamenii legii încearcă să-l identifice. Totodată, polițiștii au deschis, în acest caz, un dosar de cercetare penală pentru distrugere.

În prezent, bărbatul este căutat de anchetatori, însă este doar o chestiune de timp până va fi găsit, având în vedere că a fost surprins de camerele de supraveghere ale păgubiților.

În anchetă, se iau în calcul toate pistele, inclusiv cea a unei răzbunări.

Citeste si: Ioan Anton a fost reținut de polițiști pe aeroportul Otopeni. Bărbatul este considerat unul dintre cei mai periculoși infractori români


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si