Viorel, prins cu minciuna 

A fost scandal mare între Vulpița și Viorel după ce au apărut imagini cu el și Elena în ipostaze tandre de la cafea. Veronica tuna și fulgera! A fost mințită pe față! Viorel a fost sunat de Vulpița, însă a mințit-o pe aceasta la telefon și i-a spus că este la o filmare și nicidecum la cafenea, cu Elena.

Citeste si: Vulpița, fără inhibiții, surprinsă în ipostaze fierbinți

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Viorel să aleagă, că a zis mama lui că pe Elena o primește acasă, pe mine nu mă mai primește. Viorele, rămâi cu ea! Nu, nu îl iau, tortul ăsta. Poate îl mănânci cu totul. De la mine nu a primit cadou, dar de la altele văd că primește. Acum îi iei apărarea” a spus Vulpița, cu ochii în lacrimi.

Citeste si: Vulpița și Viorel răpuși de COVID-19. Cuplul Stegaru a intrat în carantină

„O văd așa prea dată peste cap pentru mine. Eu nu am venit să-l iau pe Viorel, am venut să îi cunosc pentru că mi-e drag de ei. Niciun bărbat din lumea asta nu ar fi iertat-o pe Vulpița, pentru ceea ce a făcut ea. Pe Viorel îl iubesc așa cum este el. Nu vreau să i-l iau, vreau să fim prieteni de familie…”a spus și Elena.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si