După ce a recurs la un gest extrem pentru a avertiza o tânără, o femeie din Roman a fost reținută timp de 24 de ore. Aceasta a aflat că o tânără are o relație extraconjugală cu soțul său.

Femeia ar fi stropit mașina tinerei cu lichid inflamabil

Evenimentul s-a petrecut vineri seara, în județul Neamț. Femeia ar fi stropit autoturismul tinerei cu un lichid inflamabil, după care l-ar fi incendiat.

Incidentul a avut loc vineri seara, pe o stradă din Roman, județul Neamț. Mașina era parcată în fața unei case.

”La data de 6 ianuarie 2024, în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, la un autoturism parcat în fața unui imobil, de pe strada Petru Aron, se manifestă un incendiu.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19:10, o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Roman, ar fi stropit autoturismul în cauză cu un lichid inflamabil, după care l-ar fi incendiat”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Citește și: VIDEO- Familiile îndoliate ale victimelor de la Ferma Dacilor au început să ridice cadavrele carbonizate, găsite de pompieri după incendiu

Prejudiciul se ridică la 15.000 de lei

Femeia ar fi recurs la acest gest drept răzbunare la o presupusă relație extraconjugală a soțului său, cu proprietara autoturismului, potrivit Știri-Neamt.ro.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prejudiciul se ridică la aproximativ 15.000 de lei, potrivit polițiștilor.

Citește și: VIDEO- O nouă crimă cu sânge rece șochează România. Un adolescent de 17 ani și-ar fi ucis bunica pentru bani

Duminică, femeia a fost reținută timp de 24 de ore pentru distrugere. De asemenea, s-a ales cu dosar penal pe numele său, potrivit Antena3.ro

Mașină incendiată după moartea câinelui. Bărbatul a confundat șoferul care i-a lovit animanul de companie

Un bărbat din Timișoara a incendiat mașina vecinului său, după ce câinele i-a fost lovit de un șofer fugar, care conducea un autoturism similar.

Această răzbunare a fost catalogată inițial drept un atac mafiot, deoarece mașina aparținea șefului piețelor din oraș. 

Mașina șefului piețelor din Timișoara a ars ca o torță în noaptea dintre 5 și 6 decembrie. Inițial s-au făcut acuzații legate de răzbunarea samsarilor. De fapt, lucrurile stăteau cu totul altfel.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Principalul suspect este un bărbat care a văzut cum câinele îi este lovit de o mașină, care a dispărut din zona producerii accidentului.

Animalul de companie a fost ucis, iar stăpânul a încercat să identifice vinovatul. A văzut mașina unui vecin parcată în fața casei și a crezut că seamănă cu cea căutată.

În acest caz, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de distrugere. Anchetatorii au decis că acesta trebuie internat într-un spital de psihiatrie pentru realizarea unei expertize.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si