Incident teribil în Capitală! Mai mulți indivizi ar fi vrut să se răzbune pe un bărbat în vârstă de 33 de ani și l-au răpit cu duba din parcarea subterană a unui complex rezidențial, informează Observator.

Cine a anunțat Poliția?

Acesta a fost sechestrat, torturat şi apoi a fost abandonat pe o stradă din Sectorul 1. Șocat de cele văzute, paznicul de la blocul situat în Nordul Capitalei și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat și a sunat imediat la 112.

Răpit București

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: O femeie a murit după ce a folosit un unguent din Vietnam care conținea plumb. Atenție la acest produs!

Imediat polițiștii au pornit pe urmele indivizilor. La un moment dat, agresorii au oprit motorul pe o stradă din zona Pipera, iar bărbatul a fost aruncat din maşină, apoi bătut în timp ce el era încătușat. După gestul șocant, aceștia au plecat, iar cu ultimele puteri, victima a încercat să se târască până la cea mai apropiată clădire.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Abia după câteva ore acesta a fost găsit aproape de inconştienţă de polițiștii Secţiei 6, mai scrie sursa citată mai sus.

Imediat, bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias. 

Unde au fost găsiți agresorii?

Polițiștii și-au continuat căutările, iar în locul în care ar fi fost abandonat bărbatul de 33 de ani, printre mai mulți copaci, în spatele unei clădiri de birouri, agenţii au găsit duba suspecţilor, însă ei tot nu au fost depistați.

Răpit București

Imagine reprezentativă pentru persoană încătușată.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Momente cumplite în Capitală! Un bărbat s-a baricadat în casă cu cei doi bebeluși, după ce și-a dat afară partenera

Așadar, oamenii legii au deschis o anchetă pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi încearcă să afle identitatea vinovaților. Polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Sector 1 și procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 fac cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

”În acest moment sunt efectuate investigații, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor”,  se arată în comunicatul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si