Close sidebar
Close sidebar

Razbunare mafiota la Roman! Masina sefului de la investigatii criminale a fost incendiata in parcare - Prefectul cere "toleranta zero" pentru cei care au facut asta

Se pare ca omul legii a fost tinta si altor amenintari, una dintre ele fiind chiar in urma cu cateva ore, pe internet.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

- S-a aruncat o sticla, s-a spart luneta a aruncat sticla cu benzina si ai-a dat foc si a fugit. Daca e ofiter la cercetari penale, va dati sema ca are destui priteni.

Tocmai o astfel de "prietenie" ar fi aprins dorinta de razbunare! Politistul e, de anul trecut, seful biroului de investigatii criminale, si nu e prima oara cand cineva incearca sa-l intimideze prin astfel de amenintari.

Ioan Canarau- lider sindicat: a finalizat multe dosare cu trimiterea in judecata a sute a infractori, unul dintre ei a crezit ca reuseste sa il intimideze daca ii da foc la masina. A mai fost amenintat, i-au fost taiate cauciucurile daca nu chiar la aceeasi masina.

- Razbunare interlopa, asta e. Daca incerci sa aplici legea te cauta si face drept exemplu asta e un avertisment pentru ce a deranjat el, a deranjat pe cineva mare si asta a trimis oamenii sa il atentioneze ca daca continua urmeaza si restul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Imaginile au fost filmate la scurt timp dupa ce masina politistului a  fost incendiata, cu un cocktail Molotov, spun anchetatorii.

Maior Luca Constantin -comandantul  ISU Roman: incendiul se manifesta in interiorul autoturismului ardea bancheta din spate si elementele combustibile textile din componenta acesteia.

In revoltatorul caz a avut un cuvant de spus si prefectul.

Vasile Panaite- prefect judetul Neamt: este un incident de o gravitate deosebita solicit tututror factorilor implicate ezolvarea cu promtitutudine si toleranta 0 vizavi de aceste fenomene.

Amenintarile la adresa politistului au continuat pe internet. Un individ a tinut sa-i transmita ca merita sa pateasca si mai rau.  

Se pare ca cel care-a incendiat masina sefului de la investigatii criminale a fost cercetat de omul legii. Politistii sunt pe urmele lui. 

 

Inspector Elena Bulgarea- IPJ Neamt: cercetarile au fost declansate sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere, cauza  a fost preluata de catre ofiterii din cadrul investigatii criminale IPJ Neamt sub coordonarea Parcehtului de pe langa Judecatoria Roman.

Politistul nu a vrut sa comenteze incidentul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI