Politistii din Botosani au dispus miercuri retinerea pentru 24 de ore a unei tinere furioase, care a intrat prin efractie in curtea unei femei din satul Strahotin si a dat foc masinii fiului acesteia. Fata avea niste neintelegeri emotionale cu baiatul, asa ca a decis sa se razbune si sa plece din tara. Focul a mistuit complet masina si s-a extins la o parte din locuinta, iar paguba se estimeaza la 35.000

de lei.

Tanara a fost gasita de politisti pe raza judetului Bistrita-Nasaud si s-a aflat ca incercase sa iasa din tara, dar nu a putut sa treaca de granita. Acum tanara este cercetata pentru violare de domiciliu si distrugere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"In prezent femeia se afla in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al IPJ Botosani, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

In cauza se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si distrugere, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni", a precizat inspector de politie Maria Carp, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

sursa: botosani.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si