Donald Trump Jr, fiul fostului președinte american, a pus la vânzare tricourile la suma de  27,99 de dolari. Gestul a stârnit numeroase critici peste Atlantic, pentru că în fapt, este despre moartea unei persoane.

Mesajul se referă la tragedia care a avut loc pe platourile de filmare de la „Rust”, săptămâna trecută. În timpul acela, actorul Alec Baldwin a ucis-o accidental  pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Arma sa a fost încărcată cu gloanțe adevărate. 

Citeste si: Asistentul care i-a dat lui Alec Baldwin o armă cu gloanțe reale nu este la prima abatere. Care este motivul pentru care a fost concediat în 2019?

Alec Baldwin este luat în derâdere pe instagram de Donald Trump Jr

Tricourile nu erau suficiente, așa că  Donald Trump Jr distribuie de mai multe zile mesaje şi imagini pe Instagram în care râde de Alec Baldwin : „Aşa arată cineva care e împotriva armelor şi care ucide mai multe persoane cu o armă decât a făcut-o vreodată întreaga voastră colecţie de arme”. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Prin tricouri este transmis un  argument adesea invocat de persoanele în favoarea celui de-al Doilea Amendament al SUA.  Problema nu o reprezintă arma în sine şi autorizaţia de a deţine una, ci persoana care are şi foloseşte această armă.

De la acest incident, Alec Baldwin este arătat cu degetul de fiul lui Donald trump, precum şi de alte personalităţi ale dreptei americane pro-arme, căci el a criticat de multe ori în cariera sa portul de armă în SUA.  

Citeste si: Alec Baldwin s-a intalnit cu fiul victimei sale

Alec Baldwin transmite condoleanțe familiei îndurerate

Actorul a declarat vineri, pe Twitter, pentru prima dată după tragedie, un  mesaj în care transmite condoleanțe familiei directoarei de imagine Halyna Hutchins.

Acesta a tras accidental  cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico şi a provocat moartea acesteia şi rănirea regizorului Joel Souz: „Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea în ceea ce priveşte tragicul accident care i-a luat viaţa lui Halyna Hutchins, o soţie, mamă şi o colegă a noastră foarte admirată.

Cooperez pe deplin cu Poliţia în această investigaţie”, a scris el pe Twitter. 

„Inima mea e frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care o ştiau şi o iubeau pe Halyna”.  

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie. Este vorba despre Halyna Hutchins, director de imagine

Sursa: thedailybeast.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si