E 11 ianuarie 2013. Mascații de la SRI năvălesc într-o parcare din Piatra-Neamț. 3 indivizi sunt prinși în flagrant în timp ce montează un kilogram de explozibil sub mașina unui interlop din oraș.

Bomba ar fi făcut prăpăd pe o rază de 300 de metri.

Citeste si: În parcuri ca-n junglă

Din fericire, deflagrația nu s-a produs! Cu o zi înainte, bomba a fost plimbată într-o plasă, prin centrul orașului Piatra-Neamț! Dăm timpul înapoi cu doar o lună și găsim explicațiile acestul atac dejucat.

Reglare de conturi în lumea interlopă- 26 noiembrie 2021

E 26 noiembrie 2012! Peste 20 de gloanțe răsună în cartierul Vitan din București.

Citeste si: Ne place să lucrăm singuri

Un asasin plătit a vrut să omoare un individ din lumea interlopă, dar a greșit ținta. Cel care ar fi trebuit să fie în bătaia armei a ordonat, după puțin timp, atacul din Piatra-Neamț, drept răzbunare.

Cei implicați în aceste atacuri sunt condamnați defintiv. Au primit pedepse cuprinse între 8 și 21 de ani de închisoare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cele două cazuri fac legătură între grupările criminale din România și cele din Republica Moldova și ne demonstrează că antamarea unui asasin plătit și comandarea unui dispozitiv exploziv puternic sunt simple mutări pe tabla de șah a lumii interlope.

Citeste si: Actorul din „Tarzan” a decedat

10 APRILIE 2010
IAȘI

Culmea, și în mediul academic se petrec astfel de fapte.

Pe 10 aprilie 2010, o altă bombă a explodat sub mașina unui profesor din Iași. Atacul ar fi fost comandat de un alt dascăl iar miza era șefia unei catedre de la Facultatea de Medicină. Din fericire, deflagrația nu a rănit pe nimeni.

27 IUNIE 2006
JUDEȚUL TIMIȘ

Un atac la scară mult mai mare a plănuit, în 2006, Florian Lesch.

Două butelii, un detonator și un telefon ar fi făcut prăpăd în Timișoara. Dar individul a fost prins la 35 de kilometri de oraș, în timp ce se afla la volanul mașinii capcană.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

9 MARTIE 1995

La Suceava, în martie 1995 s-au derulat alte scene demne de un film de acțiune. Totul a pornit de la un divorț.

Soția infidelă a comandat uciderea soțului pentru a rămâne cu averea.

Bărbatul s-a trezit cu o bombă sub mașină pe care a plimbat-o prin oraș, fără să-și dea seama. A descoperit dispozitivul cu 200 de grame de dinamită chiar în fața Palatului de Justiție și a anunțat pirotehniștii.

Bomba a fost demontată din autoturism dar a explodat când polițiștii o transportau la autospeciala de intervenție.

Un om a murit și alți 5 au fost răniți! Soția și 3 suspecți au fost prinși imediat, și-au ispășit pedeapsa și acum sunt cu toții în libertate.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 49, sezonul 1, marți, 1 iunie 2021- VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si