E ora 4 dimineata, dar acest sofer e pus pe glume, desi nu e tocmai intr-o situatie placuta. Tocmai a fost tras pe dreapta de politisti, care il banuiesc de faptul ca ar castiga bani la negru din transportul de persoane.

Lipsa manerului de pe portiera pare sa fie cea mai mica problema.

Brusc, ironiile se transforma in suparare.

Domnul din imagini se va alege si cu dosar penal pentru ca era la volanul unei masini neinmatriculate.

O adevarata performanta negativa, am putea spune, sa fii oprit de politie 2 dimineti la rand, pentru aceeasi fapta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intr-un fel, domnul are dreptate, persoanele care se afla in microbuz sunt colege de serviciu. Insa conditiile in care sunt transportate…

Cei 7 pasageri stau inghesuiti ca niste saci de cartofi. Nu exista centuri de siguranta, iar barbatul din dreptul usilor e asezat pe un colet. Notiunea de siguranta pare o utopie.

Prinsi intre ciocan si nicovala sunt doar cei care au apucat sa le plateasca soferilor cei 5 lei pentru a ajunge la serviciu.

Fara sa primeasca niciun bon in schimb.

Afacerea soferilor ii va costa scump, insa, pe acestia.

Roxana Vasile, IPJ Ilfov: "Risca sa fie sanctionate contraventional, cu o amenda intre 1.000-5.000 de lei, retinerea talonului si a placutelor de inmatriculare si suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pe o perioada de 6 luni."

Nu mai putin de 37 de amenzi au dat politistii ilfoveni in primele 3 ore de razie, in valoare totala de 28 de mii de lei.

Dar au si retinut 6 seturi de numere si 11 certificate de inmatriculare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si