Close sidebar
Close sidebar

Razie cu surprize printre soferii "afaceristi" din orasul Popesti Leordeni. S-au trezit trasi pe dreapta. Ce ascundeau in masini

Razie cu surprize printre "afaceristii" autostopului din Popesti Leordeni. Cu masinile burdusite de oameni si buzunarele pline de bani, soferii s-au trezit trasi pe dreapta. Asa ca au cautat explicatii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

E ora 4 dimineata, dar acest sofer e pus pe glume, desi nu e tocmai intr-o situatie placuta. Tocmai a fost tras pe dreapta de politisti, care il banuiesc de faptul ca ar castiga bani la negru din transportul de persoane.

Lipsa manerului de pe portiera pare sa fie cea mai mica problema. Brusc, ironiile se transforma in suparare.

Domnul din imagini se va alege si cu dosar penal pentru ca era la volanul unei masini neinmatriculate.

O adevarata performanta negativa, am putea spune, sa fii oprit de politie 2 dimineti la rand, pentru aceeasi fapta.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Intr-un fel, domnul are dreptate, persoanele care se afla in microbuz sunt colege de serviciu. Insa conditiile in care sunt transportate…

Cei 7 pasageri stau inghesuiti ca niste saci de cartofi. Nu exista centuri de siguranta, iar barbatul din dreptul usilor e asezat pe un colet. Notiunea de siguranta pare o utopie.

Prinsi intre ciocan si nicovala sunt doar cei care au apucat sa le plateasca soferilor cei 5 lei pentru a ajunge la serviciu.

Fara sa primeasca niciun bon in schimb.

Afacerea soferilor ii va costa scump, insa, pe acestia.

Roxana Vasile, IPJ Ilfov: "Risca sa fie sanctionate contraventional, cu o amenda intre 1.000-5.000 de lei, retinerea talonului si a placutelor de inmatriculare si suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pe o perioada de 6 luni."

Nu mai putin de 37 de amenzi au dat politistii ilfoveni in primele 3 ore de razie, in valoare totala de 28 de mii de lei.

Dar au si retinut 6 seturi de numere si 11 certificate de inmatriculare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI