Zeci de taximetriști care erau băuți sau drogați la volan au rămas sâmbătă seara fără permise de conducere, în urma unui control de amploare al polițiștilor, în București.

Oamenii legii au controlat azi-noapte inclusiv șoferii firmelor de transport, iar mai mulți taximetriști au rămas fără certificatele de înmatriculare.

Citește și: VIDEO- Accident rutier în Gorj: finul primarului a ucis un om și a fugit

Razie de amploare printre taximetriști, în București

În total, 22 de șoferi de taxi au rămas fără permis, iar polițiștii au dat un număr de 176 de amenzi care depășesc 100.000 de lei.

Un taximetrist chiar a fost încătușat, după ce a fost prins băut la volan și a avut un comportament agresiv. El a fost transportat la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru recoltarea de masă în vederea determinării alcoolemiei.

Citește și: Accident pe DN17, în județul Bistrița-Năsăud. O femeie a lovit cu mașina un cărucior în care era transportat un copil de 7 luni

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un alt bărbat în vârstă de 29 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe o stradă din Sectorul 1, sub influența băuturilor alcoolice.

Vizați au fost șoferii de taxi, iar cei care au fost găsiți cu nereguli au fost amendați sau chiar li s-au ridicat numerele de înmatriculare, transmite antena3.ro

Citește și: Un șofer băut a lovit o femeie pe o trecere de pietoni

Un șofer băut a lovit o femeie pe o trecere de pietoni

Bărbatul avea o alcoolemie de unu la mie în aerul expirat. Acesta a lovit o femeie care traversa pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc luni seară, la ora 20:00, pe o stradă din municipiul Bacău.

Citește și:  Bărbatul urmărit de Poliţie în trafic, care i-a rupt piciorul unui pieton, a fost reţinut

„La data de 09 ianuarie a.c, în jurul orei 20.00,

un conducător auto, de 49 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov din localitate, ajungând la trecerea pentru pietoni, semnalizată prin  marcaj şi indicator rutier, ar fi surprins şi accidentat o femeie, de 56 de ani care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Pietonul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale de specialitate”,  a transmis, marţi, Poliţia judeţeană Bacău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si