Close sidebar
Close sidebar

Razie în Capitală printre taximetriști. Polițilștii au dat amenzi usturătoare

Peste 100 de razii s-au lasat cu amenzi de 2 milioane de lei pentru taximetristii din capitala care nu respecta regulile.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii au reluat astazi actiunile doar pentru a descoperi ca naravul se schimba greu. Ba chiar au descoperit doua taximetre, dar fara... soferi!

Abia a inceput actiunea de control, ca politistii au si descoperit prima neregula. Unii taximetristi nu aveau ce cauta intr-o statie din capitala. Altii si-au dat seama ca nu au toate documentele la ei. Iar amenzile nu sunt tocmai mici.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Politistii spun ca vor intensifica aceste controale pentru a rezolva toate problemele. Anul trecut au fost facute 123 de controale.

Au fost verificate peste 6 mii de taxiuri iar politistii au scris amenzi in valoare totala de 2 milioane de lei. Asta inseamna peste 5 mii de lei pe zi.

Clientii care sunt refuzati de taximetristi sunt sfatuiti de politisti sa raporteze imediat acest lucru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI