Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

De la un capat la altul, E85 e ca o mare piata...  nici sa vrei n-ai cum sa ratezi laditele doldora de cirese! Vanzatorii sunt gospodari de-ai locului, dispusi sa ii astepte o zi intreaga la sosea pe musteriii pofticiosi! Azi insa n-au apucat sa-si vanda marfa, c-au fost luati ca din oala!

-Noi nu facem bisnita! Dar pe cei care fac bisnita, de ce nu-i prinde?

Intrebati de acte, comerciantii au luat foc!

-Daca ne ducem in piata la Bucuresti, n-ai loc!

-Intr-o zi aici? Da. Castigi 50-60 de lei... Dar sa ai marfa ca sa poti s-o dai... Ca daca n-ai marfa... Ce sa faci cu astea?!

Saracacioasa cum e, productia de inceput de sezon ii aducea bunicului painea pe-o zi. Acum insa, batranul se-ntreaba de unde va mai avea bani de medicamente?!

-Ce sa facem, ce luam drum luam acum? Suntem batrani, suntem bolnavi, ce facem?!

Poltistii nu s-au lasat impresionati: i-au amendat pe toti cei care vindeau cirese la sosea. Spera ca astfel sa previna si eventuale nenorociri.  

CATALIN MANEA- Politia Rutiera Vrancea -  Este o actiune preventiva, in trecut am avut accidente de circulatie cu persoane care opreau pe marginea drumului si cumparau produse de la cetatenii care le ofereau spre vanzare si vrem sa prevenim accidentele rutiere.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si