Florin Prunea a câștigat apelul în procesul cu Răzvan Burleanu, iar șeful FRF este obligat să-i plătească acestuia cheltuieli de judecată de 2.000 lei. Curtea de Apel București a respins, pe 24 septembrie, apelul lui Burleanu, după ce anterior Prunea câștigase și pe fond. Burleanu are însă la dispoziție 30 de zile să facă recurs.

Răzvan Burleanu i-a cerut despăgubiri de 500.000 lei, în 2017, lui Florin Prunea, după ce acesta a făcut afirmații considerate jignitoare înainte de alegerile pentru șefia federației.

La vremea respectivă, Prunea a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Burleanu: că ar fi ofițer acoperit, că ar avea legătură cu condamnarea lui Gică Popescu sau că ar avea un puternic sprijin politic.

Cum a câștigat Florin Prunea procesul cu Răzvan Burleanu?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Instanța a considerat însă că afirmațiile lui Prunea sunt în fapt presupuneri pe care acesta le-a făcut pentru a-și arăta nemulțumirea legată de faptul că nici un membru al generației de aur nu a fost ales în funcția de președinte FRF, cu toate că mulți dintre acști membri au dovedit că au calități manageriale incontestabile.

Citeste si: Procurorii DNA au arătat schema prin care Mircea Sandu ar fi luat o şpagă de 200.000 de euro!

Interesant este că judecătorii au considerat că dovada supremă a faptului că imaginea lui Burleanu nu a fost afectată este chiar faptul că acesta a fost ales în funcția de preșdinte al Federației Române de Fotbal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si