În primăvară, Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa. Despre designerul decedat într-un accident, în a doua zi de Paşte, s-a scris că a avut probleme financiare, fiind implicat în mai multe procese. Cu toate acestea, el îşi pregătea ofensiva în plan juridic, angajându-şi o avocată, pe Oana Anghel.( vezi câţi bani i-a cerut Ciobanu lui Cristi Pascu pe motiv că l-a defăimat)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa: „Am avut de pus la punct multe lucruri ce țin de partea legală"

Aceasta a venit la biroul lui Răzvan Ciobanu, iar cei doi au studiat mai multe documente. „Am avut de pus la punct multe lucruri ce țin de partea legală...și cum ar fi putut arăta avocatul care să mă reprezinte, dacă nu blondă, frumoasă, cu stiletto și geantă Louis Vuitton”, a dezvăluit Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa: "Mai am să îi povestesc lucruri"

E clar că Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa.

"Nu vreau să devin procesoman, vreau să îmi asum greşelile...așa cum vreau să și le asume și cei care greșesc faţă de mine. Avocat Oana Anghel știe la ce s-a "înhămat" și, după o săptămâna împreuna, încă mai am să îi povestesc lucruri. Cred că trebuie să îți cumpăr niște agende noi, pe a ta ai cam umplut-o cu mine”, mai postase Răzvan Ciobanu.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si