Cunoscutul designer Răzvan Ciobanu a încetat din viață în urma unui accident rutier petrecut luni, pe raza localității constănțene Săcele. În vârstă de 43 de ani, Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare lângă mașina sa de teren, după ce vehicul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat de câteva ori pe câmp. Cum nu purta centură de siguranță, Ciobanu a fost proiectat afară prin geam, decesul fiind consemnat dimineață de anchetatori, alertați de sătenii din zonă. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Satul constănțean Săcele, pe raza căruia s-a petrecut tragedia, este cunoscut publicului larg prin faptul că aici, pe 5 februarie 1965, s-a născut Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

După ce a renunțat la casa părintească, pe care a donat-o unei femei sărmane, Gică Hagi nu a mai trecut deloc pe acasă, deși mulți ani, la intrarea în sat, o pancartă consemna că pe aceste meleaguri a văzut lumina zilei legenda fotbalului autohton. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si