Close sidebar
Close sidebar

Razvan Ciobanu ar fi putut scapa cu viata din accidentul care l-a ucis? Titi Aur, declaratie incredibila: "Sunt 90% sigur"

Razvan Ciobanu a murit in aceasta dimineata intr-un accident de masina.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Razvan Ciobanu nu purta centura in momentul producerii accidentului.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Titi Aur a declarat intr-un interviu pentru Antena 3 ca accidentul s-ar fi putut solda cu ranirea usoara a soferului daca acesta ar fi purtat centura de siguranta.

Titi Aur: Razvan Ciobanu ar fi scapat cu viata daca ar fi purtat centura de siguranta

"Eu sunt aproape sigur că dacă ar fi putut purta centura de siguranță ar fi scăpat cu viață și cu vătămări corporale minime. Sunt 90% sigur că așa s-ar fi întâmplat", a spus Titi Aur la Antena 3.

Razvan Ciobanu a fost descoperit mort langa masina pe care o conducea. Deocamdata nu se stie cum s-a produs accidentul in urma caruia a murit creatorul de moda, daca a fost pe fondul vitezei excesive sau daca soferul consumase alcool inainte sa se urce la volan.

Politistii nu au reusit nici pana acum sa ia legatura cu familia lui Razvan Ciobanu pentru identificarea oficiala a trupului neinsufletit gasit la locul accidentului din judetul Constanta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI