Nu-i pentru cine se nimereste, ci pentru cine pofteste! Mai ceva ca in targ, e organizat Ignatul la muzeul din Dumbrava.

"Secretul soricului bine facut este sa-l parjolesti cu paie si pe urma se pune niste sare si se lasa sa stea 5-10 minute pentru a se inmuia si a capata un gust aparte, il spalam bine, il curatam".

Bucuria bunicilor spre invatatura nepotilor, mai putin obisnuiti cu traditia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Porcul de Mangalita e apreciat cum se cuvine de turistii cunoscatori.

Cosmin Calinescu, purtator de cuvant Muzeul Astra Sibiu: ne bucuram ca aici la astra traditiile merg mai departe...Ignatul la romani presupune masa de sarbatoare unde vedeta este carnea de porc.

Petrecerea de Ignat din Dumbrava Sibiului se va incheia abia maine dupa amiaza.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si