Ekeng
Ekeng

Cu toate acestea, autopsia in cazul fotbalistului nu este relevanta.

"Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace", a declarat, luni, medicul legist Abdo Salem, fara a da alte detalii. Este vorba despre o hipertrofie cardiaca, sustin legistii.

##CITAT33##

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Directorul IML, Dan Dermengiu, a spus luni, in exclusivitate pentru Antena 3, ca hipertrofia cardiaca nu este concludenta in cazul mortii fotbalistului, asa ca astazi se va face disectia cordului, pentru a se vedea daca prezinta anomalii. Potrivit medicului, hipertrofia cardiaca nu este concludenta in cazul mortii lui Ekeng, pentru ca la sportivii de performanta se dezvolta mai mult muschii inimii decat in cazul celorlalte persoane.


Hipertrofia cardiaca se refera la marirea muschiului inimii, ca urmare a diferiti factori. Desi este asociata deseori cu hipertensiunea arteriala cronica, hipertrofia cardiaca poate fi, de fapt, un raspuns fiziologic normal. In cele mai multe dintre cazuri, extinderea si ingrosarea muschiului inimii ar putea chiar sa declanseze decesul unei persoane.

Legistii sustin ca rezultatele analizelor toxicologice vor sosi abia peste doua saptamani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si