Compania Hex Pharma si-a anuntat intrarea in insolventa dupa ce Guvernul a recunoscut ca dezinfectantii testati la initiativa executivului sunt diluati, asa cum dezvaluise ancheta Gazetei Sporturilor.

Personajul central este Dan Condrea, patronul firmei, audiat zilele acestea la Parchet, dar in spatele acestuia se afla iubita sa, basarabeanca Uliana, care se pare ca facea legea la Hexi Pharma.
Uliana, iubita lui Dan Condrea
Uliana, iubita lui Dan Condrea
Divortat, Condrea si-a tras o iubita influenta, conform gsp.ro.
„E impreuna cu o tanara de 32 de ani din Republica Moldova, Uliana Ochinciuc. „Astea tac din gura pentru un pasaport UE”, i-ar fi spus el unui prieten, care a ramas inlemnit”, a dezvaluit ziarul, care a relatat marturia unui angajat al Hexi Pharma: „Dupa ce a venit Uliana de la Chisinau, chiar nu mai sufla nimeni in firma! Unul dintre oameni a vrut sa reclame ceva la autoritati si i s-a spus, calm, ca Uliana stie niste racketi care pentru 5000 de dolari...”.
Dupa aceste amenintari, nemultumitii s-au calmat. "Uliana a aparut in firma cu o verisoara, doi frati gemeni, toti angajati intre timp, si cu promisiunea ca aduce, daca e nevoie, si pe amicii pastilati. Nimeni nu s-a indoit de cuvantul ei si n-au mai existat discutii”, a mai dezvaluit ziarul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si